Program


Skäggdoppingar, Gråviken (TC).

Höstprogrammet 2020

Lördag-söndag 3-4 oktober EUROBIRDWATCH – Europeiska fågelskådardagen
Trolldalstippen kommer att vara bevakad från soluppgången och åtminstone fram till kl 10 och alla är välkomna upp. Läs mer om evenemanget på www.eurobirdwatch.eu.

Onsdag 14 oktober INNEKVÄLL MED JOHAN CARLBERG
Välkommen till Ansgarskyrkan, festsalen kl 19.00 för bildvisning med Johan Carlberg, 18 år, naturfotograf och uppväxt på Lidingö. År 2018 vann han den prestigefyllda tävlingen ”Young Birdphotographer of the Year”. Johan kommer att visa sina bilder från Lidingös natur och berätta om sin relation till de skogar där han växt upp som fotograf. Föreningen bjuder som brukligt på fika. Styrelsen har ambitionen att det ska finnas möjligheter att också följa innekvällen digitalt; mer information om detta kommer på hemsidan.

Söndag 15 november STRÖMSTARENS DAG
Vi genomför rensningen av Mölnaån för sjunde gången. Samling vid järnvägsbron kl 13.00; ta med stövlar, arbetshandskar och kratta. Kontaktperson: Peter Lundberg.

Söndag 29 november LIDINGÖEXKURSION Mölnastranden
Traditionell adventsexkursion med glögg och pepparkakor. Förhoppningsvis är strömstaren på plats i Mölnaån. Samling på Tykö brygga kl 09.00. Ledare: Torun Zachrisson.